keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Todistetusti voittaja-ainesta

M i n u n   M o m o n i   s i i s !   S o h v a p e r u n a h ö m e l ö - M o m o !   M u t t a   a l o i t e t a a n   a l u s t a .

Lauantaina oli Lempäälä ja koiratanssin tuplakisat. Meillä piti olla vain yksi esiintyminen, mutta järjestäjät sekoilivat. Menenhän minä, jos joku puolesta ilmoittaa! Treenattu ei oltu juuri yhtään edellisten kisojen jälkeen, ainakaan mitään ohjelmasta. (Tähän on selityskin: Kun odottaa vara-sijaa, ei jaksa. Kun saa paikan ja aloittaa viikkoa ennen kisoja, ei ehdi.) Treenaamattomuus näkyi ja tuntui. Sen verran panostin, että kävin hakemassa Ikeasta valkoisia kukkia punaisten tilalle, varmuuden vuoksi. Meidän pihanurtsilta Momo ei punavihersokeana niitä ainakaan löydä, joten en riskeerannut tekonurmen kanssa.

Aamulla saatiin siis viimeinen KUMA ja siirto freestylen voittajaluokkaan! (170 p / sij. 2./7) Se on hienosti, vaikka itse ohjelma menikin aika pipariksi. Kukkia lensi vähän väärään suuntaan ja itse sähläsin aivan hermostuneena ihan mitä sattuu. Kaikki hyvä oli kyllä täysin koiran ansiota.

Iltapäivällä mietin, olemmeko vielä yhden kisan avoimessa vai menisimmekö voittajaan treenaamaan. Päädyttiin sitten korkkaamaan voittaja, kun eipä niillä pisteillä niin väliksi. Itse ohjelma meni aika hyvin, selvästi paremmin kuin aamulla. Avo-tasoisella ohjelmalla ei tietysti voittajassa enää pärjätä (153,66 p / 4./4), mutta tuloksen myötä täytämme myös sm-kisojen osallistumiskriteerit! Jee :) Tämä on siitä mukavaa, että jos tanssille on nyt syksyn myötä vähemmän aikaa, voidaan olla kisaamatta freestylessa rennoin mielin. (Sivumennen sanoen en kyllä millään haluaisi jättää tätä juttua vähemmälle.)

Videoita ja arvosteluja en valitettavasti ehtinyt/jaksanut laittaa tällä kertaa, mutta meidän Amelié-ohjelman voi tsekata Jyväskylän kisapostauksesta. Koen, että siellä ohjelma meni parhaiten näistä suorituksista, koska oma fiilis oli siellä parhain.

T u l e v a i s u u s  on tällä hetkellä vähän auki. On niin paljon kaikkea, mitä voisi tehdä! Olisi kyllä hauska uskaltautua voittajaan hyvällä ohjelmalla, mutta tiedostan, että se vaatii paljon töitä. En halua mennä enää yksiinkään kisoihin treenaamatta. Siinä menee vähän niinkuin koko homman idea. Myös avo-htm houkuttelisi, vaikka positioissa on vielä paljon hiottavaa. Jotain uuttakin pitäisi opettaa. Lisäksi haluaisin vielä selvittää välini tokon kanssa. Aivan, yllätyin itsekin! :D Molemmat koirat osaavat ainakin alo-liikkeet ihan mallikkaasti, joten pienellä treenillä sekin onnistuisi. Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita. (: