sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Melkein muttei sittenkään

 

Messukeskuksen tanssit jäävät meiltä jälleen kerran väliin, kun Momo aloitti juoksun... Tenttien ja muuttorumban keskellä harmitus unohtui nopeasti, yksi stressi vähemmän. Meillä on idea, taitava koira ja puolivalmis ohjelma. Voidaan esittää se myöhemminkin.

Messarissa harmitus vähän palasi. Kävin bäkkärillä ja pääsin selvittelemään, miksei minulla ollut koiraa mukanani ja sain kasan kameroita mukaani katsomoon. Lohtushoppasin. Kannatti kuitenkin mennä, oli paljon hienoja esityksiä. Senni&Moona oli kasannut aivan mahtavan HTM:n, ja pääsin vihdoin näkemään myös mm. Annan & Lunan ja Nadjan & Flown upeat ohjelmat. Sai taas vähän lisää energiaa lähteä kasaamaan uutta ohjelmaa. Tuli jotenkin konkreettisena ajatus siitä, että noin hienolta näyttää, kun on kehässä valmiin ja varman ohjelman kanssa.

~

Mistäköhän vielä kirjoittaisi, kun koko ajan tapahtuu niin paljon? Viikonloput ovat tuttuun tapaan olleet yhtä aikaista aamua ja hetkiä, jolloin haluaisi mennä päikkäreille, muttei pysty. Onneksi väliin on mahtunut kaikkea kivaakin, kuten mukava kasa erilaisia pikkujouluja... :)

Sella, Senni, Fanni, Kani, Goldie, Lina ♥ Kuva pöllitty Riikan blogista.

Paras ja ihanin juttu on kuitenkin tämä: Meidän muutto sujui tosi hyvin! Asunto on loistava ja koirat viihtyivät heti. Kerrostaloasuminen ei ole tuottanut mitään ongelmia, hörökorva Kanikin on osannut olla melkein hipihiljaa.
 
Tilaa on tietysti naurettavan paljon minun naurettavan pienelle tavaramäärälläni (joka ei luonnollisesti siitä kasva ennen kuin tiedän, missä asun seuraavaksi ja kuinka kauan). Meillä on tyhjä huone ihan vaikka pelkäksi treenitilaksi, mikä on vähän hassua, kun opiskelijakämpästä kuitenkin puhutaan. Hoasin kämpille uskollisesti patterit ovat sentään pienellä, mutta onneksi minulla on kasa villapaitoja ja -sukkia ja tietysti omat karvapatterini mukanani. Lisäksi löydettiin pikkukylästämme heti ensimmäisinä päivinä metsää ja kaksi purtsia, joten uskoisin, että viihdytään nämä muutama hassua kuukautta oikein hyvin. Ja mitä tulee muuttamiseen, niin se on todella mukava harrastus. Paljon mukavampi kuin bussissa istuminen.
 
Meidän koti. On se vaan niin paljon enemmän kuin pelkkä minun koti.

3 kommenttia:

  1. Seuraavissa kisoissa pääsettekin sitten näyttämään superhyperhienon ohjelman! Mennään äkkiä reenaamaan kun tää into on vielä päällä :D Täytyisi pitää myös sellainen ohjelmansuunnittelupalaveri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, nyt äkkiä ennen ku ollaan taas siinä tilanteessa et pitää treenata ihan hulluna aamuin illoin ennen kisoja kun se on taas vähän jäänyt, ja joo koiratanssipaltsuja tässä tarvitaankin :D

      Poista

Kommentit ovat tervetulleita. (: