perjantai 3. tammikuuta 2014

Meidän 2013

K a n i

startteja 38 kpl, nollia 39 %
. 1lk startteja 1 kpl, nollia 100 %
. 2lk startteja 7 kpl, nollia 43 %
. 3lk startteja 30 kpl, nollia 37 %

Kanin vuosi 2013 oli maaginen. Vuoden aikana tapahtui se taikatemppu, joka tekee ohjaajasta ja koirasta koirakon. Nykyään olemme tiimi, jossa molemmat luottavat toisiinsa. Se on tuonut meille suoritusvarmuutta, jollaista en koskaan osannut edes kuvitella. Vuoden tavoitteena oli 3. luokkaan, mutta sen sijaan kevään flown voimin saatiin vielä karsintanollatkin kasaan. Se tuntui uskomattomalta. Tulostaso ei ehkä ole pysynyt samanlaisena enää syksyä kohti mennessä, mutta fiiliksiä on riittänyt sinnekin. Vastapainona vuotta ovat varjostaneet toistuneet kontaktidepikset. Tällä hetkellä fiilis on kuitenkin toiveikas.

G o l d i e

startteja 26 kpl, nollia 31 %

Ajoittaisista turhautumisista huolimatta Momonkin kanssa on ollut ihan kiva agivuosi. Vähentynyt treenaaminen ja ohjaustyylini hioutuminen Kanin kanssa ovat tuottaneet vaikeuksia ratatyöskentelyyn. Silti harmittaa hiukan, että koira jäi vähän enemmän sohvalle kuin oli tarkoitus. Kevään tavoitteena oli kolme nollaa, mutta kevään flow kantoi muutamaan ylimääräiseen ja sitä kautta ekoihin sm:iin. Pienistä sähläilyistä kisoissa on kuitenkin ollut ihan hyvä fiilis.

2 0 1 4

Meidän syksy oli mitä oli. Kevät tulee olemaan yhtä epämääräinen. Arvokisanollat (Goldielle 5 kpl, Kanille 3 kpl) käydään hakemassa, jos aika, energia, mielenkiinto, taito, tuuri yms. riittää. Suoraan sanoen ällöttää kyllä vähän puhuakin jostain arvokisoista. Jos käydään muutamat kisat keväällä, se on tosi hyvä.

Mitään varsinaisia tavoitteita en siis laita. Voi olla tänä vuonna pienempiä ja suurempia muutoksia edessä, ja agility kulkee niiden ehdoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita. (: