torstai 22. elokuuta 2013

Piirimestikset

 Viime viikonloppuna kisailtiin siis Lohjalla pitkästä aikaa. Kanin radoilta 10 (keppivirhe) ja hyl (imasi heti alkuradasta väärään putkeen, oma ohjausmoka) ja Goldielle tupla. Mom-kulta oli kuitenkin kokonaiskisassa vasta seitsemäs. Onpa sillä ollut reilu kahden kuukauden mittainen agitaukokin, ja sitten vielä tämä lomailu. Siinä tuo koira on ihan kuin omistajansa, että mitä vähemmän liikumme, sitä enemmän laiskistumme. Ja toisin päin. Mars lenkille kuluttamaan "henkiset makkarat" (jaa, no ne fyysisetkin) pois!

Joukkuekisa meni taas Goldien osalta ihan pieleen. Tosi kiva hyllyttää heti joukkueen ekana koirakkona... Superupeat ja taitavat Taina ja Rosa ja Anne ja Helmi kuitenkin pitivät pintansa ja voilá, siinä oltiin taas, Kanin kanssa ankkuripaikalla paineet niskassa. Siistiä, että historia ei toistanut itsekään ja onnistuttiin kuin onnistuttiinkin vääntämään se nolla. Että olin ylpeä Kaniinista! (:

Valitettavasti nollia onnistui tekemään moni muukin, ja todella pienestä jäi kiinni meidän sijoitus. Neljäs sija on ärsyttävin, vedettiin niin hienosti! Mutta toisaalta se, etten taas sössinyt ankkuripaikalla Kanin kanssa, oli minulle jo niin suuri henkilökohtainen voitto, että tyytyväinen saa olla.

Maanantaina meillä oli Kanin kanssa ehkä koko kesäkauden upeimmat treenit. Rata oli haastava, ja täynnä vaikka mitä ihanaa lukuisista sokkaripaikoista vippeihin ja sylkkäreihin. Ja meiltä onnistui ihan kaikki. Ehdin juosta oikeastaan ihan mihin vaan ja Kani tuli älyttömän hyvin käteen. Hirveä kisakuumehan siitä nousi. Pakko ehkä jotkut kisat vielä käydä tässä ennen ylppäreitä... Syksy tekee tuloaan ja kiire on välillä lähes sietämätön, mutta yritän tehdä jotain täysin turhaakin joka päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita. (: