lauantai 9. elokuuta 2014

Kesäkuvia ja agitreenit

Pakko laittaa tänne vielä reissukuvia Keski-Suomesta meidän minilomalta. Kauan ei ehditty olla, mutta onneksi niin kauan, että ehdin ikuistaa kakut, peuhaavat koirat ja auringonlaskut.







Tämä viikko on ollut aikaisia aamuja ja väsymystä. Muuta se ei olisi ollutkaan, ellei olisi koiria. Pari juoksaritreeniä ollaan käyty tekemässä taas Sennillä, ja se on ihan mielenkiintoista. Torstaina päästiin katsomaan isoja kisoja, kun koiratanssin freestylen mm-kisat kisattiin messukeskuksessa. Olipa kiva päästä kannustamaan huipputaitavia suomalaisia! Venäläisillä oli kyllä myös todella upeita koiria, ja uusia temppuja tarttui mukaan vaikka kuinka.

Vielä samana iltana meillä oli Kanin kanssa Jenna C.:n treenit Lägi-areenalla. On hyvä päästä välillä kunnon koutsille tsekkaamaan, missä mennään. Jenna osaa luoda todella positiivisen ja kannustavan ilmapiirin treeneihin ja kuuluu ehdottomasti lempikouluttajiini.

Rata oli aika simppeli, sellaista pyöritystä ja A ärsyttävästi seinään päin. Mietittiin keppien jälkeisiä ohjauksia, ja kuten ennustin, kuljetus oli Kanille paras. Kani hakee mielummin esteitä kuin käsiä, ja ihan oikein niin. Joku kädessä roikkuva sheltti voisi toimia ohjauksessani hyvinkin, mutta sellaista minulle ei tule. Siitä huolimatta pakkovalssien merkkaukset voisi pitää kunnossa...

Tässä videota treenistä, yhtään kaunistelematta.



Juu, ei pitäisi juosta putken eteen koiran päälle, jos ei ole ihan varma, että ehtii... Onneksi koiralle (tai ohjaajalle) ei käynyt mitään.

Sellainen ajatuskin on tässä viime aikoina pyörinyt päässä, että pitäisi tehdä pari ihan rehellistä ja hauskaa luukutustreeniä. Kanissa on viime aikoina tuntunut pitkien pyörivien ratojen vaikutus. Ei kisanomaisia vaan paljon palkkaa korkeassa vireessä. Hitunen lisää sellaista aavistuksen hallitsematonta kaahausta tekisi hyvää tuolle ylikiltille otukselle.

Tästä alkaa taas pieni kisaputki: huomenna Itä-Helsinki, seuraavana viikonloppuna Lohja ja sitten piirimestikset Kirkkonummella. Kontakteista ei ole mitään tietoa ja fiilis on suoraan sanottuna huono. Ehkä ehdin korjata sitä vielä huomiseksi. Jonkun ihmeen asenneongelman olen näköjään taas onnistunut kehittämään tähän kisaamiseen. Mutta yritetään parhaamme ja toivotaan parasta, ei kai siinä sitten muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita. (: