sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syyskuun vikat kisat

Lauantai-aamu Purinalla ja kaksi agirataa molemmille koirille.

Kanille ekalta radalta kontaktifemma: A petti ensimmäistä kertaa sitten karsintojen. Pitäisi tehdä asialle jotain, mutta mitä ja milloin...? Alussa oli myös levähtänyt saksalainen, jonka olisin kyllä itse tuomaroinnut jo kielloksi. Muuten hyvää menoa.

Goldielle yliaikanolla, huoh. Yksi myöhästynyt persjättö ja toiseksiviimeiselle hypylle sellainen Kanille ajoitettu valssi, jonka seurauksena Momo kävi kiertämässä hypyn pidemmän reitin siivekkeen kautta.

Toiselta radalta Kanille hyvä nolla (sij. 3., video alla). Fiilis oli loistava ja hymy pysyi huulilla pitkään radan jälkeen! Video on kuitenkin armoton: Keppien jälkeinen valssi on myöhässä, muurin jälkeisillä hypyillä olen vähän liikaa koiran kanssa, toisen putken jälkeisessä vastakäännöksessä saisi olla enemmän liikettä hypylle ennen hidastusta, puomin jälkeinen valssi kääntyy vähän koiran tielle ja pituuden jälkeinen niisto... Okei, ihan hyvä rata kuitenkin meille, tyytyväisiä ollaan.

Goldien toinen rata meni pieleen toista putkea edeltävälle hypyllä, jonne tein aivan liian myöhään persjätön, ja siitä siis kielto. Tyhmä virhe, mutta niinhän ne virheet yleensäkin... Puomikin oli Momosta pelottava, mutta muuten taas hyvää menoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita. (: